Jogi nyilatkozat

Szerzői Jogok

A www.tatahaza.hu honlapon közölt tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll, és Tataháza Községi Önkormányzatának tulajdonát képezik, értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információkat. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, bármilyen formátumban történő feldolgozása és értékesítése Tataháza Községi Önkormányzatának előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A felelősség kizárása

Tataháza Községi Önkormányzat nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok illetéktelen személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A honlapon található információk bármikor megváltozhatnak, illetve szolgáltatásuk meg is szűnhet. Az ebből származó esetleges hátrányokért a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Tataháza Községi Önkormányzat lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy a honlapon feltüntetett adatok pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő károkért felelősségét nem vállal. Az üzemeltető úgyszintén kizárja felelősségét azon adatokért, közleményekért, hirdetésekért, stb., amelyeket az általa működtetett honlap lehetőségeinek kihasználásával a felhasználók közvetlenül helyeznek el.

A honlap számos olyan linket tartalmaznak, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.